Mikael Kindbom

Mikael Kindbom

Write on söndag, 22 oktober 2017

 

Samarbetet mellan Bolist och Martin Timell är över.  Han skulle ha publicerat sin blogg för byggvarukedjan i dag söndag men den ställs in.

Write on lördag, 21 oktober 2017

Derome Byggvaror och Träteknik har utsetts till ett av Sveriges Superföretag av tidningen Veckans Affärer för fjärde året i följd.

Write on fredag, 20 oktober 2017

Efter valet kan det bli samtal om ändrade skatteregler på bostadsmarknaden som kan komma att sätta fart på flyttkedjor och renoveringar. Till dess blir det fokus på socialt och hållbart byggande. Det sa statssekreterare Alf Karlsson på Byggmaterialhandlarnas årliga kedjeledarmöte.

Write on fredag, 20 oktober 2017

Thomée passade på att fira 125 år på mässan i Göteborg den 18-19 oktober. Här nedan får ni träffa utställare och återförsäljare.

Write on fredag, 20 oktober 2017

Byggmax omsättning steg något för det tredje kvartalet, men ligger på blygsamma 1 procent på jämförbara enheter.

Write on fredag, 20 oktober 2017

Leverantörer som presenterade helt nya sortiment i eget namn och oväntade grepp för att locka kunder till byggmaterialhandlarna. Det kan ni se i webb-tv från JBF genom att klicka nedan.

Write on tisdag, 17 oktober 2017

XL-Bygg Vetlanda slog på stort när de byggde nytt kontor och butik.  På den tomma asfaltsplanen restes en byggnad med limträstomme och sandwichpanel.  Utanpå valdes sinusplåt och liggande limträ.

Write on tisdag, 17 oktober 2017

Järnia startade på måndagen sin första mikrobutik mitt i Frölunda Torgs galleria i Göteborg.
- Vi vill pröva att möta kunder i nya miljöer som de inte är vana vid, säger Järnias vd Matz Gustafsson.

Write on måndag, 16 oktober 2017

Rot-utbetalningarna rasade i september med över 50 miljoner kronor.  6 000 köpare försvann på ett bräde.

Write on måndag, 16 oktober 2017

Beijer Byggmaterial satsar på ett nytt toppmodernt byggvaruhus i Borås. Varuhuset placeras i det nya handelsområdet för yrkesbutiker på Ramnaslätt utmed riksväg 40.