SISAB
Inte fullt så många företagare tror längre på minskad försäljning. I höstas var de dystrare. Bild: Henrik Salwén, vd Visma Advantage.
Framtidstron ökar hos små och medelstora företag. Men det är en blygsam ökning och den sker från historiskt låga nivåer. Det visar vårens Affärsbarometer från Visma Advantage.

Få nyheter i mailen

Synen på avfall har förändrats. Idag är avfall en resurs. Problemet är att det krävs en struktur för att det vi kastar ska hitta hela vägen tillbaka till industrin som insatsvaror. Och byggbranschen har knappt kommit igång.

Thomas Betong har utsett Staffan Larsson till ny försäljningschef inom affärsområde prefab. Staffan tillträdde 2 maj och kommer närmast från en tjänst som försäljningschef och kundansvarig på affärsområde betong.

Tapetmönstret Dahlia Garden, handmålat av Jenny Hahne Gadd, är en av de mest populära mönsterbilderna från Boråstapeter. Nu utökas kollektionen med fyra nya färgställningar.

Grahams historia som personbilstillverkare blev kort, 1927 – 1941. De tre bröderna Paige, Joseph, Robert och Ray hade i början av 1920 talet sålt sin tillverkning av populära lastbilar till Dodge, där de fortsatte att jobba i framskjutna positioner. Alldeles innan Dodge 1927 såldes till Chrysler  Corporation lämnade de företaget och förvärvade Paige-Detroit Car Co.