L

Bygma är först ut bland de större bygghandlarna i Sverige att erbjuda sina kunder leasing. Fördelar för kunderna : Fasta kostnader i 36 månader, tillgång till moderna effektiva verktyg utan större investering och inga oväntade avgifter. För Festools maskiner inkluderas även stöldskydd, fri service och full garanti under leasingperioden.

 – Leasing möjliggör att våra kunder kan satsa på maskiner av högsta kvalitet i stället för billigare alternativ med kortare livslängd. Något som givetvis även är positivt ur ett hållbarhetsperspektiv, säger Urban Johansson, vd, Bygma.

Proceduren genomförs snabbt på plats i någon av Bygmas butiker. När firmatecknaren är registrerad kan maskinerna levereras direkt. Minimibelopp för finansiering är 4 500 kronor. Månadsbeloppet blir cirka tre procent av totalbeloppet och betalas på tre år. Maskiner för 10 000 innebär alltså en månadskostnad på 300 kronor. En faktura per månad som gör det enklare att redovisa fasta kostnader som hantverkare. När leasingperioden på tre år har gått ut kan verktygen köpas till fem procent