XL-BYGG Hans Anders årets delägare

Årets XL-Bygg delägare 2018 har korats. Det blev XL-Bygg Hans Anders som har anläggningar i Malmö, Simrishamn, Skurup och Ystad. Koncernen omsatte cirka 335 miljoner kronor under 2018.

XL-Bygg AB har bland annat tittat på ekonomiska resultat, lojalitet i inköpen, medverkan i olika råd, mystery shopper/storecheck-resultat och lojalitet till XL-BYGG kedjan. XL-Bygg Hans Anders höll den högsta nivån i konkurrens med XL-Byggpartner, XL-Bygg Kompaniet och XL-Bygg Björka.

Juryns motivering löd:

“Årets XL-BYGG delägare är en mycket stark aktör i sitt område. Man har i flera år uppvisat en stark och växande verksamhet och en okuvlig vilja att ta ännu mer marknadsandelar.

Stolta traditioner, starka ledare och en väldigt engagerad personal som man stolt lyfter fram är viktiga nycklar för att kunderna trivs så bra.

God lönsamhet, hög ökningstakt, fokus på hållbarhet och en stor lojalitet till kedjans avtal är alla utmärkande faktorer för årets vinnare.

Allt det plus en stor vilja att hjälpa kedjekollegorna med sin kunskap i flera olika råd gör att priset för bästa XL-BYGG delägare 2018 går till XL-BYGG Hans Anders.”

Per Gidlund E-mail:
Publicerad 2019-04-07 18:19:04

Länk till nyhetsarkivet