Fortsatt Derome-satsning i Skåne

Deromes ambition är att bli marknadsledande i Skåne och under nästa år kommer tre nya anläggningar att öppnas i Ängelholm, Trelleborg och Malmö. Därigenom kommer Derome att ha totalt 12 anläggningar i Skåne.

Anläggningen i Malmö blir Deromes andra varuhus i staden. Planen är att det ska ta maximalt 20 minuter att ta sig mellan anläggningarna. 

- Mottagandet har varit fantastiskt och det känns som att byggarna verkligen har längtat efter en aktör som tänker nytt och som enbart servar proffsen, säger Kristian Andersson, divisionschef för Derome i Södra Sverige.

Enligt tidplanen kommer Derome att öppna sin andra bygg- och järnvaruhandeln i Malmö, i Fosieby industriområde, våren 2020. Hösten 2020 öppnas en byggvaruhandel i östra Trelleborg och i slutet av året slår man upp portarna till en ny bygg- och järnvaruhandel i Älvdalens industriområde i Ängelholm.

I Lund kommer Derome att flytta till nya lokaler med en komplett bygg- och järnvaruhandel, som öppnar sommaren 2020. I Helsingborg byggs en komplett bygg- och järnvaruhandel i Berga industriområde, och den öppnar våren 2020. 

Vidare kommer en om- och tillbyggnad att göras avseende varuhuset i Ystad, och byggnationerna väntas vara klar 2021.

Per Gidlund E-mail:
Publicerad 2019-12-16 11:54:28

Länk till nyhetsarkivet