Bolistdelägare utsedda till superföretag

 Bolist. Bolist.

Bisnode och Veckans Affärer har utsett Bolistbutikerna Burträsk Järn & Färg och Allert Järn & Bygg i Kisa till Årets Superföretag 2020. Butikerna lyfter fram hårt lagarbete och en bra kundupplevelse som framgångsfaktorer.

Bolist Burträsk Järn & Färg kommer att nå en årsomsättning på cirka 40 miljoner kronor i år och företaget har haft en tillväxt på 153 procent över de senaste fyra åren, och dessa siffror kvalificerade bygghandeln till ett superföretag.

– Det här är ett kvitto på vårt hårda arbete under de senaste fyra åren. Det viktigaste man behöver för att lyckas är driv, nyfikenhet och ett gott samarbete inom teamet, och det är vi riktigt bra på, säger Andreas Eriksson, vd för Burträsk Järn & Färg.

Allert Järn & Bygg har ökat med 144 procent i omsättning under de senaste fyra åren, och förväntas passera 30 miljoner kronor i omsättning i år.

– Vi är duktiga på att följa vad som händer på marknaden. Att få hem nyheter snabbt och ha en levande butik där kunden upplever att det hela tiden sker positiva förändringar, är viktigt för oss, säger Robert Allert, vd Allert Järn & Bygg.

Utmärkelsen Årets Superföretag bygger på bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag med 10 miljoner kronor i omsättning. Bakom utmärkelsen står Bisnode och Veckans Affärer som bedömer ekonomisk prestationsförmåga enligt en ”supermodell” som analyserar tillväxt, avkastning, kapitalstruktur och effektivitet under de senaste fyra åren. 

Per Gidlund E-mail:pergid@gmail.com
Publicerad 2020-12-14 13:09:27

Länk till nyhetsarkivet