Beijer öppnar i Vemdalen

Lars Hägglund och Peter Björs på Beijer Byggmaterial. Beijer Byggmaterial AB. Lars Hägglund och Peter Björs på Beijer Byggmaterial. Beijer Byggmaterial AB.

Beijer Byggmaterial etablerar verksamhet i Vemdalen i Härjedalens kommun. I september startar etableringen med tillhörande säljkontor och den beräknas vara klar den 1 december 2021.

Som en följd av pandemin har antalet bygglov ökat kraftigt i Vemdalen. Tillsammans med Beijers butiker i Åre, Östersund, Bollnäs, Hudiksvall, Sundsvall, Örnsköldsvik, Gävle och Söderhamn kommer etableringen i Vemdalen att kunna erbjuda ett fullskaligt sortiment för kunder som bygger i fjällen.

-Vi ser en trend att hantverkare följer med sina beställare från tidigare byggen för att även bygga semesterhuset i fjällen. Då är det bra att vi via vår e-handel kan erbjuda kunden möjlighet att beställa material från oss på sin hemmaort för att framåt även få varorna levererade till byggarbetsplatsen i Vemdalsområdet, säger Peter Björs, Regionsäljare på Beijer Byggmaterial AB.

-Vi har lyssnat på våra kunder och vi ser en marknad i Härjedalen med väldigt stor potential. Vi har hittat precis rätt plats att ha som bas för vår verksamhet i Vemdalen, fortsätter Lars Hägglund, Filialchef i Sundsvall på Beijer Byggmaterial AB.

Per Gidlund E-mail:pergid@gmail.com
Publicerad 2021-08-30 03:49:58

Länk till nyhetsarkivet