L

Hedins förvävar Woody-anläggning i Mora

AB Karl Hedin Bygghandel och Wasa Byggträ (Woody) har sedan 2009 verkat på varsin sida av de centrala delarna av Mora. Nu slås de samman under AB Karl Hedins varumärke på Wasa Byggträs mark i Kråkberg.

På Wasa Byggträs nuvarande mark i Kråkberg kommer en stor rationell bygghandel med ett komplett sortiment av trä- och byggvaror vidareutvecklas och färdigställas under våren.

- Att Karl Hedin kommer in i bilden känns mycket bra. Det är ett livskraftigt familjeföretag som verkar i och värnar om det lokala både när det gäller byggare, konsumenter och personal. Jag är övertygad att detta är den absolut bästa aktören för både medarbetare och kunder säger, Sune Johansson, Wasa Byggträ.

Så här säger Martin Stolth, AB Karl Hedin Bygghandel:

- Vi ser fortsatt stor potential i Mora och har under en längre tid sökt nya vägar eftersom vi har vuxit ur vår befintliga anläggning i Noret. Genom sammanslagningen med Wasa Byggträ får vi med lokala duktiga medarbetare möjlighet att fortsätta växa och utveckla vår verksamhet på en anläggning som är optimerad för att bedriva försäljning av byggmaterial.

Bildtext: Från vänster Martin Stolth ABKH, Thomas Karlsson Wasa, Håkan Öhagen Wasa, Joacim Conradson ABKH, Sune Johansson Wasa.

Mikael Kindbom E-mail:
Publicerad 2018-02-01 14:22:28

Länk till nyhetsarkivet