L

Skene Järn förvärvar Jovab

Mikael Bjelkenfors Mikael Bjelkenfors

Skene Järn AB tar över Jovab i Varberg den 1 mars 2018.

Jovab bedriver i dag järnhandel med en stark position inom personligt skydd mot främst proffskunder inom bygg- och industrisektorn med starka rötter i Varberg och Halland. Företaget omsätter idag cirka 28 miljoner med totalt 9 anställda.

Förvärvet innebär att Skene Järn går från fyra till fem orter - Skene, Borås, Svenljunga, Tranemo och Varberg. Verksamheten sträcker sig dock runt hela Västsverige med en mobil säljkår och egna turbilar som levererarar upp till 5 dagar i veckan.

- För att våra kunder ska få ta del av vår fulla kapacitet är närhet och tillgänglighet A och O. Vi kan kort sagt säga att vi flyttar in hos våra kunder för att maximera service, samarbete och effektivitet, säger Mikael Bjelkenfors, vd på Skene Järn.

På Jovab är man också nöjd.

 - Skene Järn är ett väletablerat företag som delar både vår kundsyn och målsättning. Deras många kunder i området talar för att det finns en dragningskraft som vi, nu bättre än någonsin, kan hantera tillsammans. Det känns också väldigt tryggt att haka på som butik nummer 5 i ledet säger ägarna i Jovab, Glenn Gunnarsson och Johan Franzén.

Glenn Gunnarsson, Johan Franzén och övrig personal kommer arbeta kvar på Jovab precis som tidigare.

 

Mikael Kindbom E-mail:
Publicerad 2018-02-20 13:23:18

Länk till nyhetsarkivet