L

Beijer flyttar in på arbetsplatsen

Nu är Beijers nya tjänst Drop Down Store redo att flytta in till sina kunders arbetsplatser och underlätta vardagen för alla byggare ute i landet. Med en Drop Down Store på bygget finns tillgänglighet av förnödenhetsartiklar direkt ute på arbetsplatsen anpassat till de skeendet som bygget för närvarande befinner sig.


– Intresset inledningsvis har varit stort och jag tror att vi inom kort kommer ha flera containers ute i alla våra regioner, säger Beppe Mayer, kategorichef och ansvarig för Drop Down Store-lösningen hos Beijer Byggmaterial.

Själva containern finns i flera olika storlekar, med olika typer av inredning, säkerhetslösningar och är fylld med specialanpassade artiklar från Beijer. Innehållet i containern utgår helt från projektet, kunden och i vilken fas som arbetet befinner sig i för att ha tillgång till artiklar som är aktuella.


När behöver Beijers kunder en Drop Down Store?


– Till de flesta typer av projekt men framför allt kunder som jobbar med större projekt, från större utbyggnader till nyproduktioner. Sen tror jag det är en viktig lösning för de som jobbar långt ifrån ett byggvaruhus och inte har möjlighet att åka och hämta artiklar under arbetets gång. Man slipper också lägga dyrbar tid på att åka och köpa småsaker och kan handla med sin avtalade rabatt.
Inför uppstarten har Beijer Byggmaterial jobbat med en testkund som använt en Drop Down Store under resning av en fjällstuga i Lofsdalen, säger Beppe Mayer.

Och kunden är nöjd.

– Med containerlösningen från Beijer har arbetet flutit på och det har inte blivit några väntetider. Nu har vi jobbat 30 mil hemifrån och har kunnat plockat förbrukningsartiklar direkt på plats. Det är viktigt att jobba tillsammans med sin säljare hos Beijer som kan vårt arbetssätt och kan förse containern med rätt artiklar. Man behöver också komma överens om ett smidigt sätt för påfyllnad och betalning, säger Daniel Andersson på Åsbacka Bygg.


Beijers Byggcontainer kan nu beställas hos Beijer 66 lokala byggvaruhus

Mikael Kindbom E-mail:
Publicerad 2018-03-11 17:36:59

Länk till nyhetsarkivet