L

Beijer växer snabbast

Beijer Byggmaterial har haft ett rekordår.  Tillväxtkurvan pekar uppåt och företaget har varit bättre än marknaden 15 månader i rad. Och jämfört med marknaden är tillväxten hos Beijer mer än dubbelt så stor, hävdar bolaget i ett pressmeddelande.

Beijer skriver att man tagit marknadsandelar hela 15 månader i rad, dessutom har tre månader varit de bästa någonsin i Beijers historia.

– Det här är en stark tillväxt och en fantastisk prestation av våra medarbetare. Resultatet grundar sig i en hög kundnöjdhet och det är en av anledningarna till att vi växer så stort, säger Geir Thomas Fossum, CEO på Beijer Byggmaterial.

Av pressmeddelandet framgår att Beijer Byggmaterial under 2017 satte en ny strategi med ett ännu tydligare fokus på proffskunder. Strategin har landat och tagits emot mycket väl vilket gör att Beijer de senaste 12 månaderna kan visa en tillväxt på 7,8% jämfört med marknadens 3,5%. Beijer kan med detta summera 15 månader i rad med ökad marknadsandel.

– Maj månad blev en all-time-high inom Beijer med en omsättning som aldrig tidigare uppnåtts. Totalt tar sig tre månader under det gånga året in på topp 10-listan genom tiderna, säger Geir Thomas Fossum.

Per Gidlund E-mail:
Publicerad 2018-09-23 16:07:20

Länk till nyhetsarkivet